Okul Aile Birliği

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdik .Okul Aile Birliği Başkanı Nurgül BAYINDIR oldu.Yeni seçilen Okul Aile Birliği Genel Kurul yönetimine başarılar diler, katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Asil Üyeler

*Nurgül BAYINDIR (Başkan)

*Melda OFLAZ (Başkan Yardımcısı)

*Nuray BEKTAŞ (Muhasip)

*Buse BERKEL(Sekreter)

*Gamze METİN (Üye)

Yedek Üyeler

*Fulya ÇAĞLAYAN

*Meltem KAYTAZ

*Özlem GÖKÇEK

*Buse BİRCAN

*Sultan ATİLLA

Ara

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdik .Okul Aile Birliği Başkanı Nurgül BAYINDIR oldu.Yeni seçilen Okul Aile Birliği Genel Kurul yönetimine başarılar diler, katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul toplantısı, velilerimizin katılımı ile 14 Ekim Perşembe günü gerçekleşti. Seçim sonucunda Nur Elif KIBIÇ hanımefendi yeniden başkan olarak seçildi. Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür eder, okul aile birliği yönetim kuruluna başarılarının devamını dileriz.

Nis

Ara

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdik .Okul Aile Birliği Başkanı Nur Elif KIBIÇ oldu.Yeni seçilen Okul Aile Birliği Genel Kurul yönetimine başarılar diler, katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.